Sisas.no | Safe Industry Supply | Hansker- Vernesko, Vernedresser

PERSONVERN

Personvern og informasjonskapsler

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger

Personvernerklæring

Personvern og informasjonskapsler

Nettstedet
Sisas.no er beskyttet av SSL (Secure Sockets Layer) noe som sikrer at alle transaksjoner mellom brukere og nettstedet er kryptert ved bruk av HTTPS-protokollen. Vår domene er driftet av Proisp, og webhotellet er driftet av Heske Agency.

Safe Industry Supply (“vi”) er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Hvilke personopplysninger har vi om deg
Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller bestiller produkter, som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse osv. Du kan velge å gi oss mer informasjon om deg selv, som kjønn og fødselsdato.
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson/firma. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Hva bruker vi personopplysningene til
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål
Markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende deg anbefalinger og informasjon om våre forestillinger. Vi kan bruke profileringsopplysninger for å gjøre anbefalingene og informasjonen mest mulig relevant for deg, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker det, vil vi også sende deg anbefalinger og informasjon om våre samarbeidspartneres forestillinger.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Google sine servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Opprette brukerkonto: Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk.
Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Hva er Informasjonskapsler?
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen/nettbrett/telefonen når du besøker et nettsted. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre tidligere brukerinnstillinger, registrere hvilke sider du besøker og hvilke valg du gjør mens du bruker dem.

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle IP adresser er anonymisert.

Slette informasjonskapsler fra nettleseren din.
Ønsker du å slette informasjonskapslene eller sørg for at det ikke blir lagret flere, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Slik kan du slette informasjonskapsler fra nettleseren din:
Google Chrome
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Safari
Opera
Brave

Websiden er levert av: Heske Agency
Heske.no
Post@heske.no
Adresse: Karmsundgata 178,
5527 Haugesund

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon.

Sisas – Safe Industry Supply
Org.nr: 914 910 803
E-post: post@sisas.no
Adresse: Safe Industry Supply AS, Co/Falcoflex,
Karmsundsgt. 77, 5531 Haugesund, Norway

Hvilket produkt leter du etter?